Durf te dromen!Jouw mindsetDoelen stellenWaarde bepalen

TRAINING
van Passie naar Business

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten in jouw business?
Om van jouw passie een winstgevende onderneming te maken, waarin je op een ontspannen manier datgene te kunnen uitoefenen waar je zo goed in bent en jouw missie kunt uitdragen? Ik heb een traject ontwikkeld waarin je in 8 stappen leert jouw onderneming succesvol en ontspannen op te bouwen.

HET RESULTAAT VAN DEZE TRAINING

WEBDESIGN 90%
PAINTING 60%
PROGRAMMING 50%

DE STAPPEN

DURF TE DROMEN!

In deze eerste module richt je je op de vraag: Wat is het precies wat ik wil?
Je gaat onderzoeken wat jouw droom is en krijgt helderheid over jouw ideaal-beeld. Aan het eind is jouw missie en visie helder.

MINDSET

Je kunt allerlei informatie vinden hoe je jouw business het beste kunt runnen, 100 boeken lezen en nog steeds het gevoel hebben geen stap vooruit te gaan. In deze module gaan we kijken naar je mindset, wat er voor nodig is dat jij in beweging komt en blijft. Hoe je omgaat met je eigen belemmerende overtuigingen. Leer je omgaan met teleurstellingen en ga je een feedback-systeem ontwikkelen dat voor jou werkt.

Je mindset heeft impact op hoe je naar jezelf kijkt en daarmee je succes, je gezondheid, je geluk en je carrière. Met de juiste mindset kun jij stappen maken in je persoonlijke ontwikkeling en daarmee een professionaliteitsslag maken in je bedrijf. Een trotse succesvolle ondernemer met een bloeiend bedrijf.

DOELEN STELLEN & PLANNING

Nadat je jouw droom gedefinieerd hebt, kun je hem omzetten naar een doel.
Een doel kun je meetbaar maken. Als je weet wat en wie je nodig hebt om je doel te behalen kun je het inplannen. Een doel geeft een richting. Hierin gaan we ook kijken naar je werk en privé balans, time-management en daarbij aan de bewustwording van de keuzes die je maakt.

WAARDE BEPALEN

Je hebt een uniek product, een product waar je achter staat. Weet je ook wat de waarde is van jouw product? Of heb je alleen gekeken naar je concurrent die een soortgelijk product aanbiedt. Je leert de waarde inzien van jou en jouw product en gaat daarmee de prijs bepalen. Je gaat je doelgroep en je ideale klant onder de loep nemen en bepalen of jouw  ideale klant ook een lucratieve doelgroep is.

HUISSTIJL

Hoe presenteer je jezelf en je product. Je website is je visitekaart, je portfolio en je eerste indruk. Hoe zorg je ervoor dat jouw site voor je werkt en bijdraagt aan de groei van jouw bedrijf. In deze module ga je onderzoeken welke marketing je kunt inzetten en hoe je deze eigen maakt.

COMMUNICATIE

Spreek de taal van je klant. Leer de taal te identificeren en erop in te spelen. Als je de taal herkent kun je communicatie als middel inzetten om te achterhalen wat de wens is van je klant en zodat jij ze dat unieke en onweerstaanbare aanbod kunt doen.

WORKFLOW

Hierbij breng je volledig in kaar wat er voor nodig is om de juiste stappen te zetten in je ontwikkeling van je product, wat jouw klant nodig heeft in combinatie met wat jij nodig hebt om tot een verkoop te komen.

BOEKHOUDING

Meten is weten! Zo werkt het ook met je cijfers. Helaas wil de belasting ook het een en ander van je weten. Maar zelf wil je natuurlijk ook weten waar je staat en waar je kunt bijsturen.

Mijn missie is om beginnende ondernemers te helpen in hun stappen in
het ondernemerschap. Je hebt een mooi talent, maar daarmee ben je
niet gelijk een ondernemer. Het heeft mij ruim 6 jaar gekost om te komen
waar ik nu ben. In die jaren heb ik van alles uitgeprobeerd, diverse
trainingen en masterclasses gevolgd en ook nu heb ik een coach die mij
ondersteunt in mijn ontwikkeling. Uiteraard heb ik ook veel fouten
gemaakt, deze heb ik gebruikt om te leren. Om het te zien als een
nieuwe manier die niet werkt en het te gebruiken als drive om andere
manieren te vinden. Ik houd ervan om mij te ontwikkelen, te groeien en nieuwe stappen te zetten.

Nu is het mijn beurt om het spreekwoordelijke stokje door te geven, te
laten zien dat ondernemen ook heel leuk en ontspannen kan!
Zou jij de volgende stap willen zetten in jouw onderneming en spreekt dit
je aan? ​Neem dan contact met mij op voor een gratis focus-gesprek om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Liefs Anouk

LEKKER AAN DE SLAG MET DEZE TRAINING?

WORK WITH ME